Zwaansvliet AFC

Naast onze vestiging op Zwaansvliet 5 heeft Fysiotherapie Zwaansvliet een tweede vestiging in het nieuwe clubhuis van AFC, Amsterdamsche Football Club midden op de Zuidas in Amsterdam.

Fysiotherapie Zwaansvliet en AFC hebben een jarenlange relatie op het gebied van de medische begeleiding van AFC. Zo is onze fysiotherapeut Frank Tilmans hoofd van de medische staf van AFC en fysiotherapeut van AFC 1.

In dit nieuwe moderne clubhuis op de Zuidas beschikt Fysiotherapie Zwaansvliet AFC over twee behandelkamers en een zeer ruime en volledig ingerichte fitnessruimte.

Ondanks dat onze nieuwe praktijk is bevestigt in een voetbalvereniging, zijn we toegankelijk voor iedereen die een afspraak wilt maken bij de fysiotherapeut. Samen met onze collega’s van Mobilis Fysiotherapie zorgen we dagelijks voor deskundige fysiotherapie bij AFC. Onze praktijk is ook te bezoeken door mensen die op de Zuidas wonen en/of werken.

ROUTE AFC

U kunt Fysiotherapie Zwaansvliet AFC bereiken per auto, openbaar vervoer, fiets of lopend.
In verband met werkzaamheden op de Zuidas kunnen routes ander zijn dan hieronder vermeld.

Per auto:
De ingang van onze praktijk bevindt zich tegenover de AFC-uitgang van parkeergarage “Ravel” Antonio Vivaldistraat 103, 1083 HP Amsterdam. LET OP: dit is betaald parkeren.
Komt u uit de parkeergarage dan loopt u 20 meter rechtdoor en staat u bij onze praktijk

Openbaar Vervoer:
Vanaf Het eindpunt van tram 4 bij station RAI wandelt u in ongeveer 6 minuten naar Fysiotherapie Zwaansvliet AFC. Zie hieronder voor de toegang tot het sportpark van AFC

Per fiets of lopend:
In verband met werkzaamheden is de ingang van AFC, sportpark “Goed Genoeg”, bereikbaar vanaf de Antonio Vivaldistraat. Komt u vanaf De Boelelaan de Antonio Vivaldistraat in dan kunt de ingang van het sportpark en daarmee onze praktijk bereiken via een tijdelijke weg. Deze weg gaat u op door vlak voor de ingang naar de parkeergarage “Ravel” linksaf te slaan.

Op sportpark “Goed Genoeg”:
Wanneer u op het sportpark van AFC bent dient u om het gebouw heen te lopen naar de oostzijde van het clubgebouw. Hier vind  u de ingang tot Fysiotherapie Zwaansvliet AFC.

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken in onze praktijk bij AFC kunt u ter plaatse terecht bij één van onze fysiotherapeuten. Zijn zij aan het werk dan kunt u ook telefonisch of online een afspraak plannen. Komt u voor het eerst? Neem dan uw verzekeringspas, identiteitsbewijs en eventueel verwijsbrief mee.

INLOOPSPREEKUUR

​Vier dagen per week is er een inloopspreekuur voor de spelers/speelsters van AFC, in de fysioruimte naast de fitness.
De gezamenlijke praktijk van “Fysiotherapie Zwaansvliet” & “Mobilis fysiotherapie” is gevestigd in de oostvleugel van het clubhuis op de begane grond.

Fysiotherapeuten zijn aanwezig om bij geblesseerde spelers/speelsters een eerste diagnose te stellen. Indien verdere behandeling noodzakelijk is, kunnen er afspraken worden ingepland bij de fysiotherapeut.

Het blessure inloopspreekuur is op:
Maandag t/m donderdag van 17.30-18.30 uur

Wanneer je je blessure wilt laten checken neem dan plaats op één van de stoelen in de gang naast de deur van de fitness. De fysiotherapeut zal je dan komen halen.

Mocht je een normale afspraak willen maken voor fysiotherapie bij AFC dan kan dat via: info@fysiotherapiezwaansvliet.nl of bellen met 020-6440070.

FITNESSRUIMTE AFC

Fysiotherapie Zwaansvliet AFC beschikt over een ruime en goed uitgeruste oefenzaal/fitness. De fitness zaal is NIET vrij toegankelijk.

Ook niet voor AFC-leden. Indien AFC-leden gebruik willen maken van de fitness kan dit wanneer zij onder behandeling zijn bij Fysiotherapie Zwaansvliet.
Ook zal de fitness gebruikt gaan worden door personal trainers. Klanten van deze personal trainers zullen gebruik mogen maken van de fitness onder begeleiding van deze personal trainers.

Vraag voor meer informatie aan de fysiotherapeut of neem contact op met onze praktijk.