Fysiotherapie

De fysiotherapeut is er voor u wanneer u op welke manier dan ook lichamelijke klachten ervaart bij het uitvoeren van uw werk, hobby of sport. Ook bij chronische aandoeningen of voor het revalideren na een operatie of ongeval, kunt u bij een fysiotherapeut terecht. Bij Fysiotherapie Zwaansvliet doen wij er alles aan om klachten te verhelpen, verminderen of om erger te voorkomen.

Zorg op maat

Omdat iedereen anders is, bieden onze fysiotherapeuten zorg op maat. Tijdens de eerste afspraak brengt de fysiotherapeut uw klachten volledig in beeld. Op basis van de door u verstrekte informatie en de uitkomst van een lichamelijk onderzoek wordt een behandelplan opgesteld.

Behandeling

De fysiotherapeuten van Zwaansvliet zijn gespecialiseerd in verschillende onderzoekstechnieken en behandelmethodieken. Denk aan echografie, shockwave, manuele therapie, dry needling of sportfysiotherapie. Wanneer uw klacht vraagt om een specifieke specialisatie, kan het zijn dat uw fysiotherapeut u doorstuurt naar een collega-fysiotherapeut binnen Fysiotherapie Zwaansvliet.
Naast de behandeling zelf, geeft de fysiotherapeut preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen. Bij het maken van de eerste afspraak kunt u aangeven dat u behandeld wilt worden volgens een specifieke specialisatie. Wij verzorgen vervolgens een consult bij de juiste fysiotherapeut.

Kijk voor meer informatie over fysiotherapie op defysiotherapeut.com.