GoldenSports

Goldensports

Wilt u lekker in de buitenlucht bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut? Dat kan! Elke dinsdag en donderdag om 10.30 zijn er speciale trainingen voor 65-plussers op de Van Heenvlietlaan.

De trainingen zijn geschikt voor elk niveau. We starten met een gezamenlijke warming-up. In deze warming-up maken we de spieren los en werken we aan uw conditie. Daarna verdelen we de groep op in drie kleine (niveau)groepen. Elke groep doet drie verschillende activiteiten gedurende 15 minuten;

  1. Outdoorfitness
  2. Spelvorm (hockey, handbal, easy tennis of balspel)
  3. Balans & coördinatie (loopoefeningen, oefeningen voor de rompstabiliteit en evenwichtsoefeningen)

We sluiten af met een gezamenlijke cooling down. De training wordt begeleid door een fysiotherapeut en twee stagiaires. De groepen bestaan uit minder dan 8 personen, zodat individuele aandacht geboden kan worden. We gebruiken aangepaste spelmaterialen (plastic hockeysticks, zachte ballen, kleine rackets). Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken.

Elke 65-plusser kan deelnemen aan GoldenSports. Ook wanneer u niet onder behandeling bent of bent geweest bij Fysiotherapie Zwaansvliet. Meer informatie vindt u hier of informeer bij de balie van Fysiotherapie Zwaansvliet.