Partners Medisch Centrum Zwaansvliet

In Medisch Centrum Zwaansvliet staan zorg en samenwerking centraal. Samenwerking tussen u en uw zorgverlener, maar ook samenwerking tussen de zorgverleners die zich gevestigd hebben in het Medisch Centrum. Want door samen te werken onder een dak, kunnen wij u optimale zorg bieden. Kijk op mczwaansvliet.nl om te zien welke zorgaanbieders Medisch Centrum Zwaansvliet in huis heeft.

Een van de voordelen van de samenwerking is dat u snel bij ons terecht kunt. Vindt uw huisarts van Zwaansvliet dat fysiotherapie nodig is om uw klacht te verhelpen? Dan kunt u bij dezelfde balie meteen een afspraak voor fysiotherapie inplannen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u dan snel geholpen wordt. Maar de samenwerking werkt ook andersom: bent u bij ons onder behandeling en vinden we dat er overlegd moet worden met de huisarts? Dan proberen we dat dezelfde dag nog te regelen.

Naast het aanbieden van gespecialiseerde monodisciplinaire zorg, bieden we ook ketenzorg. Dit zijn zorgproducten voor specifieke patiëntgroepen waarin verschillende zorgaanbieders binnen Medisch Centrum Zwaansvliet een rol vervullen. Momenteel zijn we samen met de cardiologen van Zwaansvliet bezig met de ontwikkeling van het beweegprogramma ‘Hartfalen’ voor cardiologiepatiënten. Hier willen we eerste helft van 2018 mee van start gaan. In samenspraak met uw cardioloog kunt u dan bij ons, onder deskundige begeleiding, werken aan uw fysieke herstel en belastbaarheid. Gespecialiseerde fysiotherapeuten en uw cardioloog zorgen ervoor dat u een op maat gemaakt revalidatieprogramma volgt. Allemaal op dezelfde locatie.